Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Νέο επικοινωνιακό λάθος: Και με τη βούλα, πλέον, υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ ο Μπουτάρης

Τέτοιο αγώνα, το ΠΑΣΟΚ, δεν είχε κάνει ούτε για τους κομματικούς του υποψηφίους! Τα στελέχη του κινήματος στη Θεσσαλονίκη (κι όχι οι βουλευτές, που όπως φαίνεται, έχουν τη διορατικότητα να δουν τι σημαίνει για το ΠΑΣΟΚ η υποψηφιότητα Μπουτάρη, αντίθετα από την ηγεσία τους), ανέλαβαν -και σήμερα- δράση υπέρ Μπουτάρη, εξακοντίζοντας χαρακτηρισμούς προς κάθε κατεύθυνση, ακυρώνοντας ακόμη και τον αγώνα πολιτικού πολιτισμού που προσπαθεί να δώσει ο Μ. Μπόλαρης για την περιφέρεια Κ. Μακεδονίας!

Το σποτ της γκρίζας διαφήμισης κατά Ψωμιάδη ωχριά στα όσα είπαν, σήμερα το μεσημέρι, οι γραμματείς της Περιφερειακής Επιτροπής Κ. Μακεδονίας του ΠΑΣΟΚ, και των Ν.Ε. Α΄και Β΄Θεσσαλονίκης, Γιώργος Γεράκης, Χρήστος Παπαστεργίου και Παντελής Κουκουλεκίδης. Σε κοινή συνέντευξη Τύπου, που έδωσαν, επισήμαναν ότι ο κ. Ψωμιάδης έχει κάνει «κωλοτούμπες» σε αρκετά θέματα και απηύθυναν το ερώτημα τί ανταλλάγματα έδωσε στον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον Κυριάκο Βελόπουλο για να τον στηρίξουν στο β΄γύρο. Τον κατηγόρησαν για «καπηλεία» της πατρίδας και της Ορθοδοξίας!
Τα ΄βαλαν και με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο, σε μια προσπάθεια να τον κάνουν, παραμονές εκλογών, να προβεί σε δηλώσεις, προφανώς για να τις χρησιμοποιήσουν, στη συνέχεια, κατά του Παν. Ψωμιάδη και του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κ. Γκιουλέκα: Είπαν ότι δεν είναι παράδειγμα η συμπεριφορά του, ενώ εκθείασαν τη στάση του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Αναστάσιου.
Για τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα, ανέφεραν ότι η παράταξή του αποτελεί συνέχεια της παράταξης του δημάρχου Βασίλη Παπαγεωργόπουλου και αυτό φάνηκε με τη... στήριξη του Παπαγεωργόπουλου στην υποψηφιότητα του. Χαρακτήρισαν τον κ. Γκιουλέκα «πολιτικό υπάλληλο» του Παπαγεωργόπουλου, που θα αναλάβει τη «συγκάλυψη» των οικονομικών σκανδάλων στο Δήμο.
Την ίδια στιγμή, με όλα αυτά, αποδομούσαν την υποτιθέμενη "ανεξάρτητη" υποψηφιότητα Μπουτάρη, καθώς τον υπερασπίζονταν σθεναρά, δείχνοντας πως, τελικά, ο κ. Μπουτάρης, είναι, απλά, ο υποψήφιος του μνημονίου στη Θεσσαλονίκη και του έβαζαν τη βούλα του ΠΑΣΟΚου...
Την ίδια στιγμή, γνωστό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που διετέλεσε στο παρελθόν μέλος της Κ.Ε. του κινήματος, σχολίαζε: "Αν πριν τέσσερα χρόνια είχε τέτοια στήριξη η Αράπογλου, θα είχε 'καθαρίσει' την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου από τότε"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: