Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Δε θα ψηφίσουν την Κυριακή που έρχεται σε 20 δήμους της Βόρειας Ελλάδας

Δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή έβγαλαν 20 από τους 97 δήμους της Βορείου Ελλάδος και της Θεσσαλίας. Μπορεί στην Κεντρική Μακεδονία και συγκεκριμένα στο νομό Θεσσαλονίκης, μόνο τέσσερις δήμαρχοι κατάφεραν να φτάσουν το ποσοστό του 50 συν 1% και να εκλεγούν από τον πρώτο γύρο(Νεάπολης - Συκεών ο Σίμος Δανιηλίδης, Αμπελοκήπων - Μενεμένης ο Λάζαρος Κυρίζογλου, Πυλαίας - Χορτιάτη ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης και Θέρμης ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος), όμως στους άλλους νομούς τα πήγαν... καλύτερα.

Δήμαρχος Κατερίνης επανεξελέγη ο Σάββας Χιονίδης. Στο δήμο Πύδνας - Κολινδρού ο Ευάγγελος Πολύζος. Στο νομό Σερρών, δήμαρχος Νέας Ζίχνης ο Ανδρέας Δαϊδρετζής και δήμαρχος Ηρακλείας ο Κλεάνθης Κοτσακιαχίδης.
Στη Δυτική Μακεδονία, δήμαρχος Γρεβενών επανεξελέγη ο Δημοσθένης Κουπτσίδης. Στο δήμο Ορεστίδος του νομού Καστοριάς «βγήκε» από την πρώτη Κυριακή ο Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου. Στο δήμο Πρεσπών δήμαρχος αναδείχθηκε ο Βασίλης Τσέπας.
Στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη, από την πρώτη Κυριακή εξελέγη ως δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου Δράμας ο Μελέτιος Μαυρίδης, και δήμαρχος Νέστου Καβάλας ο Σάββας Μιχαηλίδης, στο δήμο Αβδήρων ο Βασίλης Τσολακίδης, στο δήμο Τοπείρου ο Στυλιανός Χατζηευαγγέλου, στο Σουφλί ο Ευάγγελος Πουλίλιος.
Στην περιφέρεια Θεσσαλίας, εξελέγησαν δήμαρχοι στο δήμο Αργιθέας ο Χρήστος Καναβός, στο δήμο Παλαμά ο Κωνσταντίνος Πατσιαλής, στο δήμο Μουζακίου ο Γεώργιος Κωτσός, στο δήμος Αλοννήσου ο Πέτρος Βαφίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: