Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Έκκληση της Ν.Δ. στους ψηφοφόρους: Ελάτε να ψηφίσετε!

Εύκολη αλλά αδιέξοδη λύση χαρακτήρισε την αποχή ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Κάλεσε τόσο τους πολίτες που στήριξαν όσο και αυτούς που δεν στήριξαν στον α' γύρο τη Ν.Δ. να συμμετάσχουν την προσεχή Κυριακή στις εκλογές.

Στην τελευταία συνέντευξη Τύπου πριν τις εκλογές, ο κ. Βαρτζόπουλος κατηγόρησε τον Γιάννη Μπουτάρη ότι αποφεύγει το διάλογο τις τελευταίες εβδομάδες, υπογραμμίζοντας ότι οι εκλογές έχουν αυτοδιοικητικό χαρακτήρα και οποιαδήποτε συσχέτιση με οικονομικά ζητήματα του δήμου υποκρύπτει σκοπιμότητες.
Χαρακτήρισε "μαύρη" και "κωμική" την προεκλογική διαφήμιση του Μάρκου Μπόλαρη και τον προέτρεψε να αναλάβει το υπουργείο Εργασίας, απαντώντας στη δήλωσή του ότι μπορεί να δημιουργήσει 50.000 νέες θέσεις εργασίας.
Υπεραμύνθηκε του έργου του Παναγιώτη Ψωμιάδη δηλώνοντας ότι αυτό αδικείται και ότι η διοίκησή του ήταν αποτελεσματική.
Στο μεταξύ, κατήγγειλε ότι προεκλογικά γίνονται μετακινήσεις προσωπικού στο ΕΚΑΒ, χωρίς όμως να δώσει περαιτέρω στοιχεία.
Ευχήθηκε, τέλος, στον Μάρκο Μπόλαρη καλή κυβερνητική θητεία και στο Γιάννη Μπουτάρη να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του από Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: