Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ποιοι προηγούνται από τους περιφερειακούς συμβούλους

Αντίθετα από τη σταυροδοσία στους δημοτικές εκλογές, σε ό,τι αφορά τη σταυροδοσία για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η καταμέτρηση προχωρά κανονικά. Έτσι, στο ένα τρίτο περίπου των εκλογικών τμημάτων από τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη προηγούνται σε σταυρούς οι
Διονύσης Ψωμιάδης, Γιώργος Τσαμασλής, Μιχάλης Τζόλλας, Έφη Βασιλειάδου, Φάνης Παπάς, Δημήτρης Ευθυμιάδης, Γιάννα Τζάκη, Ντίνος Κούης, Αθηνά Αηδονά, Αλέξανδρος Θάνος και Μίμης Φωτόπουλος.
Από τον συνδυασμό του Μάρκου Μπόλαρη προηγούνται κατά σειρά οι Μπάμπης Μπαρμπουνάκης, Παντελής Κουκουλεκίδης, Δημήτρης Χρηστίδης, Γιώργος Φεστερίδης, Άννα Μίχου - Κουγιάμη, Νίκος Κριθαρίδης, Μαρία Βασιλάκη, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος, Κώστας Αβραμίδης, Βασίλης Θωμαίδης και Κυριάκος Αλεξανδρίδης.
Από τον συνδυασμό του Θεοδόση Κωνσταντινίδη προηγούνται οι Βασίλης Ρέβας, Γιάννης Νοτάκης, Αθανάσιος Βάρδαλης και Νίκος Αγαθαγγέλλου.
Από την παράταξη του Κυριάκου Βελόπουλου οι Θεανώ Αγγέλλου και Νίκη Σερέτη.
Από μία έδρα στο Περιφερειακό Συμβούλιο αναμένεται να λάβουν οι επικεφαλής συνδυασμών Τάσος Κουράκης, Μιχάλης Τρεμόπουλος και Ασημίνα Ξηροτύρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: