Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Βελόπουλος κατά Μπουτάρη - Τρεμόπουλου

Τουλάχιστον άστοχες
οι παρεμβάσεις Παπαστεργίου

Μαντάρα τα έκαναν τα στελέχη της νομαρχιακής Α, Β ΠΑΣΟΚ κ.κ. Γεράκης, Παπαστεργίου και Παντελής. Αντί να κατευνάσουν τα πνεύματα και να πάνε, με τη μπάλα χαμηλά, στο β γύρο, ώστε να κερδίσουν αυτούς που σιχάθηκαν την πολιτική και δεν πάτησαν στην κάλπη, πόλωσαν το κλίμα, επιτέθηκαν στον Ψωμιάδη, καταλόγισαν ευθύνες... Παπαγεωργόπουλου στον Γκιουλέκα, έβαψαν πράσινο τον -ως χθες- "ανεξάρτητο" Μπουτάρη και τώρα, προκάλεσαν και την έντονη αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου. Αιτία οι δηλώσεις των στελεχών της «περί ανταλλαγών για τη μη στήριξη του Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ».

«Η απάντηση είναι μία: υπάρχουν ιδέες και ιστορία που δεν ανταλλάσσονται με τίποτα, όπως η εθνική συνείδηση και το όνομα της Μακεδονίας! Αυτά για μας δεν είναι ¨προϊόντα¨ ανταλλαγής και συναλλαγής! Είναι αδιαπραγμάτευτα! Ας ρωτήσουν τους Μπουτάρη, Τρεμόπουλο που στηρίζουν για ανταλλαγές! Όχι εμάς!», τόνισε σε δήλωσή του.
Αναφερόμενος δε στον υποστηριζόμενο από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, σημείωσε: «Συμφώνησε (σ.σ. ο κ. Μπουτάρης) στην μετονομασία της οδού Αποστόλου Παύλου σε Κεμάλ Ατατούρκ; Και επειδή παλαιότερα συμφωνούσε (όπως αποκάλυψε και ο ομοϊδεάτης του Τρεμόπουλος) του λέμε ότι, τον φασίστα χιτλερικό σφαγέα των Ελλήνων ήθελε να τιμήσει ο υβριστής και δημοκράτης Μπουτάρης! Τι να πει κανείς; Το γήρας και η έλλειψη μνήμης ιστορικής βλέπετε! Δε μιλάμε για εθνική συνείδηση. Αυτή την προσπέρασε!».

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Εγώ πάλι πιστεύω πως ότι και να γινόταν ο Βελόπουλος, ο Καρατζαφέρης και ο Γκιουλέκας θα πόλωναν το κλίμα και θα μετατόπιζαν τη συζήτηση από τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης στα εθνικά θέματα τα οποία είναι και τα μόνα που ξέρουν. Φάνηκε αυτό από την στρατολόγηση του Άνθιμου στον προεκλογικό αγώνα.

Για την τρύπα των 50 εκατομυρίων δεν έχουν πει τίποτα και εγώ προσωπικά δεν έχω ακούσει ίχνος προγραμματικής δήλωσης για τη Θεσσαλονίκη από όλο αυτό το συνάφι την τελευταία εβδομάδα.