Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Στο ίδιο μοτίβο ο πρωθυπουργός και από τη Θεσσαλονίκη

«Ψήφο αυξημένης ευθύνης απέναντι στην πατρίδα και το μέλλον είναι η ψήφος της 7ης Νοεμβρίου». Αυτό επανέλαβε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Επέμεινε πως «ο απεγκλωβισμός από το μνημόνιο δεν θα γίνει με φωνές και διαμαρτυρίες, μα με πρόγραμμα και σύστημα που μόνον το ΠΑΣΟΚ έχει». Μοναδική διαφορά από τις ομιλίες του των περασμένων ημερών, η παρομοίωση της Νέας Δημοκρατίας
«με εμπρηστές που πυροβολούν τους πυροσβέστες»...
Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε τη στήριξη των υποψηφιοτήτων του Μάρκου Μπόλαρη και του Γιάννη Μπουτάρη, γιατί, όπως είπε, η υπερψήφιση των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ είναι «ψήφος σωτηρίας και αναμόρφωσης της ελληνικής επικράτειας».
Για άλλη μία φορά έδωσε την υπόσχεση ότι «με την πρώτη ευκαιρία θα αποκατασταθούν οι αδικίες που έχουν γίνει».
Φυσικά κι επανέλαβε τον "εκβιασμό" -σύμφωνα με τα κόμματα της αντιπολίτευσης- ότι "στη δημοκρατία αδιέξοδα δεν υπάρχουν".
Τον Γιώργο Παπανδρέου προλόγισε ο υφυπουργός υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης. Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης.
Στο ακροατήριο μεταξύ των άλλων ήταν οι υπουργοί Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος, Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας, Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου και η βουελυτής Θεσσαλονίκης, Εύα Καϊλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: