Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Πάνω από 100 δικαστικοί αντιπρόσωποι ζήτησαν... βοήθεια

Πάνω από 100 δικαστικοί αντιπρόσωποι από όλη τη χώρα ζήτησαν βοήθεια από το «κέντρο εξυπηρέτησης και στήριξης δικαστικών αντιπροσώπων» που τέθηκε φέτος για πρώτη φορά σε λειτουργία από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης. Το πρώτο... SOS εξέπεμψε στις 10.15 το πρωί της Κυριακής δικαστικός αντιπρόσωπος εκλογικού τμήματος της Κέρκυρας.

Το κέντρο ήταν μια πρωτοβουλία που ελήφθη με στόχο να παρέχει τηλεφωνικά κάθε είδους πληροφορία στους ασκούμενους και δικηγόρους του Συλλόγου που είχαν διοριστεί δικαστικοί αντιπρόσωποι στις περιφερειακές και αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, σε εκλογικά τμήματα σε ολόκληρη τη χώρα.
«Δεχτήκαμε πάνω από εκατό τηλεφωνήματα, στην πλειοψηφία τους από νεαρούς δικαστικούς αντιπροσώπους χωρίς προηγούμενη εμπειρία» δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανόλης Λαμτζίδης και επισημαίνει ότι οι περισσότερες κλήσεις αφορούσαν στη διαδικασία αποστολής τηλεγραφημάτων, την παρουσία υποψηφίων κατά τη διαδικασία της καταμέτρησης και τη δυνατότητα αλλοδαπών να ψηφίζουν.
Το τελευταίο τηλεφώνημα έγινε στις δέκα παρά πέντε το βράδυ από δικαστικό αντιπρόσωπο εκλογικού τμήματος στην Ορεστιάδα.
Το κέντρο θα τεθεί σε λειτουργία και στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: