Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ωμές παρεμβάσεις στις εκλογές καταγγέλλουν από τη Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης

Τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εθνικές εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν, εξέφρασε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος στον Νομό Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Αναφερόμενος στο θέμα, ο κ. Βαρτζόπουλος σημείωσε: «Δεν θα είμαστε εμείς που θα προκαλέσουμε τις πρόωρες εκλογές. Αυτές μπορεί από τη μια να μην είναι ωφέλιμες για τον τόπο, λόγω της συγκυρίας, ωστόσο, από την άλλη, θα είναι ωφέλιμες, διότι θα οδηγήσουν σε αποπομπή του ΠΑΣΟΚ. Μπορεί με τα σημερινά ποσοστά της ΝΔ η νίκη να μην είναι δεδομένη, όμως το κλίμα έχει αλλάξει».

Ο κ. Βαρζτόπουλος αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής, αποδίδοντας στο ΠΑΣΟΚ και στους υποψηφίους του προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Μάλιστα, έκανε λόγο για αναστάτωση που επικρατεί στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος, η οποία και ανάγκασε τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, να ενισχύσει την προεκλογική εκστρατεία υποψηφίων στη Θεσσαλονίκη.
«Πρόκειται για ωμή πολιτική παρέμβαση του κ. Καρχιμάκη. Με περιοδεία του σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης προσπάθησε να μηδενίσει το έργο ανεξάρτητων υποψηφίων ή όσων στηρίζονται από τη ΝΔ».
Ειδικά για τους αντιπάλους των κυρίων Ψωμιάδη και Γκιουλέκα, ο κ. Βαρζτόπουλος σημείωσε: «Στην προεκλογική αυτή εκστρατεία ο κ. Μπουτάρης προσπάθησε να εμπλέξει θεσμούς που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση. Από την άλλη, το επιτελείο του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Μπόλαρης επιχείρησαν να μηδενίσουν το έργο του νομάρχη. Η προσπάθεια αυτή δεν θα έχει αποτέλεσμα, καθώς και στις δυο Κυριακές ο λαός θα αναδείξει νικητές τους υποψηφίους που στηρίζουμε, με ποσοστά που θα μας εκπλήξουν».
ΒΛ

Η ανάρτηση έγινε από την BLender

Δεν υπάρχουν σχόλια: