Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Επιβράβευση Παπανδρέου δια στόματος Μαγκριώτη

ΠΑΣΟΚ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ Γ ΔΗΛΩΣΕΙΣ“Η σωτηρία της Ελλάδας, με την ολοκλήρωση εντός των επόμενων μηνών της συμφωνίας που εξασφάλισε για τη χώρα μας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, με την ΕΕ στις 26 Οκτωβρίου, αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα των πολιτικών του κόμματος”. >>>

 

Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Μαγκριώτης στο περιθώριο της επίσκεψής του, χθες, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Πρόσθεσε επίσης πως «αφού ολοκληρωθεί η γενναιόδωρη αυτή συμφωνία και δικαιωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού με ορατά αποτελέσματα, τότε θα πάρουν σειρά και οι εσωκομματικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Μαγκριώτης επεσήμανε ότι είναι πολύ σημαντικό που στην προσπάθεια που γίνεται συμμετέχουν και η ΝΔ και το ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι, «ο λαός και η χώρα δεν πρέπει να χάσουν αυτή την ευκαιρία που μας δόθηκε».

Διευκρίνισε δε, ότι αυτό το σκεπτικό αποτελεί και καθολική απόφαση του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε ότι «τα αποτελέσματα της συμφωνίας θα είναι η καλύτερη βάση και προϋπόθεση για να συζητηθούν οι εσωκομματικές εξελίξεις στο κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: