Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Πετραλιά: Να μη γίνει η κρίση, άλλοθι

Την ανάγκη θέσπισης συμφώνου για την προστασία της εργασίας σε κοινοτικό επίπεδο, τόνισε η υπουργός Απασχόλησης, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, κατά την διάρκεια περιφερειακής συνδιάσκεψης της ΟΝΝΕΔ που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Η κ. Πετραλιά παρουσίασε τις δράσεις που εφαρμόζει η ηγεσία του υπουργείου Απασχόλησης, με στόχο, όπως υπογράμμισε, την ελαχιστοποίηση των παρενεργειών από την οικονομική κρίση.
Η υπουργός απασχόλησης απηύθυνε αυστηρό μήνυμα προς τους εργοδοτικούς φορείς να μην μετατρέψουν την οικονομική κρίση, σε άλλοθι για την απόλυση εργατικού δυναμικού. Όπως τόνισε, στόχος της κυβέρνησης είναι να ελαχιστοποιήσει τις επιπτώσεις από την οικονομική κρίση.
Όσον αφορά τις δράσεις για την τόνωση της απασχόλησης, η κ. Πετραλιά επισήμανε πως από την εφαρμογή των μέτρων θα ωφεληθούν 750.000 πολίτες.
Αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, εμφανίστηκαν τόσο η κ. Πετραλιά, όσο και ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Ζαγορίτης. «Όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών θα διαπιστώσουν όλοι ότι το αποτέλεσμα της κάλπης θα δώσει για τρίτη συνεχόμενη θητεία τον Κώστα Καραμανλή πρωθυπουργό. Όλα τα υπόλοιπα είναι προσωρινά, είναι πρόσκαιρα, οφείλουμε να τα ξεπερνάμε», τόνισε ο κ. Ζαγορίτης.
Στο λειτουργικό ρόλο της ΟΝΝΕΔ , αναφέρθηκαν στελέχη της κυβέρνησης και ο πρόεδρος της οργάνωσης, Γιώργος Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: