Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

Ράπτη περί εξωτερικών

Δηλώσεις, για την επικείμενη επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, στην Τουρκία, έκανε η βουλευτής Θεσσαλονίκης, της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη. "Σημασία δεν έχει πού πας, αλλά τι λες", δήλωσε.
Η κ. Ράπτη, είπε, αναλυτικά: «Η Κυβέρνηση δια την κας Μπακογιάννη συναντήθηκε ήδη με την Χίλαρυ Κλίντον στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Το θέμα δεν είναι που πας αλλά τι λες. Η Ελληνική Κυβέρνηση έχει εξωτερική πολιτική που αποδεικνύεται εν τοις πράγμασι ότι είναι μια πετυχημένη εξωτερική πολιτική».
Η βουλευτίνα Θεσσαλονίκης έκανε δηλώσεις και για την προσπάθεια του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, να εξασφαλίσει συναίνεση περί τα οικονομικά: «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να καταλάβει ότι η εμμονή του για εξουσία είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με την επιλογή του Ελληνικού Λαού για συναίνεση στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Όλες οι δημοσκοπήσεις αποδεικνύουν ότι ο Πρωθυπουργός μιλώντας για συναίνεση είπε το αυτονόητο. Για το ΠΑΣΟΚ το αυτονόητο είναι δυσνόητο αφού το μόνο που το ενδιαφέρει είναι το συμφέρον του και όχι το καλό του τόπου », είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: