Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Οι εργαζόμενοι στο ΥΜΑΘ για το ΥΜΑΘ

Εδώ και χρόνια η πάγια θέση του Συλλόγου των υπαλλήλων του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, ήταν η αναβάθμιση του Υπουργείου με αυξημένες και πραγματικές αρμοδιότητες οι οποίες θα αναδιαμόρφωναν τον ρόλο του και θα υποβοηθούσαν στην ουσιαστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας - Θράκης. Μετά την ανακοίνωση του νέου κυβερνητικού σχήματος στις 6-10-2009, το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης καταργήθηκε.
«Ευελπιστούμε, ότι το νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει (δύο νέοι Υφυπουργοί με έδρα τη Θεσσαλονίκη) θα συμβάλει στη ανάπτυξη της Μακεδονίας και Θράκης με την αξιοποίηση του ήδη υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού του Υπουργείου», αναφέρουν.
O Σύλλογος των υπαλλήλων του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης, σε αναμονή των εξελίξεων στέκεται στο πλευρό όλων των υπαλλήλων και είναι ανοιχτός στο διάλογο. Ωστόσο, εκφράζοντας την ανησυχία τους, δηλώνουν ότι «δεν πρόκειται να δεχτούν τετελεσμένα γεγονότα» και απαιτούν «να προηγηθεί διαβούλευση και να ληφθούν υπόψη οι θέσεις τους για το μέλλον των υπαλλήλων και της νέας διοικητικής δομής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: