Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Γράμματα σου στέλνω και φωτογραφίες...

Επιστολή στους τρεις συνυποψηφίους της, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Αντώνη Σαμαρά και Παναγιώτη Ψωμιάδη, απέστειλε η Ντόρα Μπακογιάννη, ζητώντας να αναληφθεί από κοινού πρωτοβουλία συνεννόησης και αυτοδέσμευσης για τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα. Σε αυτή μεταξύ άλλων κάνει λόγο για όρους που «θα διασφαλίζουν τον πρώτιστο στόχο μας που είναι κοινός: η ενότητα της παράταξης και η γρήγορη ανασυγκρότησή της».
Προτείνει μάλιστα να υπάρξει μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, ώστε να αντιμετωπίζονται άμεσα και εν τη γεννέση τους φαινόμενα παρεκτροπής από υποστηρικτές τους.
Επίσης απέστειλε επιστολή στον Άρη Σπηλιωτόπουλο με την οποία εκφράζει τις θέσεις της επί των προτάσεων που αυτός κατέθεσε. Μεταξύ άλλων σημειώνει: «Πολλά από αυτά που θέτεις σε πρώτη προτεραιότητα τα έχω ήδη προτείνει και έχω δεσμευτεί δημόσια για την προώθηση τους. Πιστεύω ότι νέες ιδέες, όπως το Συμβούλιο Δεοντολογίας, η συγκρότηση σκιώδους κυβέρνησης, η καθιέρωση του θεσμού του forum που προτείνεις, είναι εξαιρετικά χρήσιμες προτάσεις. Εκτιμώ ότι όλα αυτά θα τα συζητήσουμε πριν και μετά το Συνέδριο για να κάνουμε μία μεγάλη, νέα ευρωπαϊκή κεντροδεξιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: