Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Για την εξυπηρέτηση της τελευταίας στιγμής

«Επί ποδός» βρίσκονται οι υπάλληλοι των υπηρεσιών του δημοτολογίου, των εκλογικών καταλόγων και του μητρώου αρρένων, ενόψει της αυριανής εκλογικής αναμέτρησης. Στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης των δημοτών, οι υπηρεσίες του δημοτολογίου, των εκλογικών καταλόγων και του μητρώου αρρένων θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 12 τα μεσάνυχτα για την έκδοση πιστοποιητικών ταυτοτήτων, βεβαιώσεων ταυτοπροσωπίας. Αύριο, οι συγκεκριμένες υπηρεσίες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 10 το βράδυ.
Επιπλέον, στο τμήμα εκλογικών καταλόγων του δήμου Θεσσαλονίκης λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο όπου ο καθένας, καλώντας στα τηλέφωνα 2310.55.55.20 2310.55.59.50 μπορεί να μάθει που ψηφίζει δίνοντας το ονοματεπώνυμό του, το πατρώνυμό του και το έτος γέννησής του.
Επίσης, ο κάθε δημότης μπορεί να μάθει που ψηφίζει μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης www.thessaloniki.gr δίνοντας το ονοματεπώνυμό του, το πατρώνυμό του και το έτος γέννησής του. Να σημειωθεί ότι η ακριβής διεύθυνση του εκλογικού τμήματος υποδεικνύεται σε ψηφιακό χάρτη της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: