Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Ψωμιάδης: Μπαίνω μπροστά!

«Η ΝΔ δεν σταματά εδώ, είναι πάνω από πρόσωπα και θα ξαναβρεί το δρόμο της», υπογράμμισε σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα και την παραίτηση Καραμανλή από την ηγεσία της ΝΔ, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος αφήνει να εννοηθεί ότι θέλει να συμμετάσχει στις εξελίξεις, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Ο κ. Ψωμιάδης απηύθυνε έκκληση «στον προδομένο αλλά υπερήφανο λαό της ΝΔ» να κρατήσει όρθια την παράταξη, τονίζοντας ότι μπαίνει μπροστά και θα είναι παρών στις εξελίξεις για μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.
Ο νομάρχης Θεσσαλονίκης συνεχάρη το ΠΑΣΟΚ «για τη μεγάλη του νίκ» και όπως σημείωσε, «μετά το καθαρό εκλογικό αποτέλεσμα, θεωρώ ότι δικαιούται περίοδο χάριτος».
«Εδώ και 2 χρόνια έστελνα με όλους τους τρόπους μηνύματα ότι η ΝΔ θα πληρώσει αλαζονικές συμπεριφορές, την ανικανότητα και την αδιαφορία ορισμένων στελεχών της», επεσήμανε και υποστήριξε πως «ο Κώστας Καραμανλής πληρώνει τα "όχι" που είπε τα τελευταία χρόνια, ερχόμενος σε ευθεία σύγκρουση με ξένους παράγοντες και τους εδώ αντιπροσώπους τους». «Είμαστε όλοι μαζί με τον Καραμανλή και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στο μεγάλο αυτό κόμμα», τόνισε και πρόσθεσε:
«Όμως η ΝΔ δεν σταματά εδώ. Γιατί η ΝΔ είναι πάνω από πρόσωπα. Κάνω έκκληση στον προδομένο αλλά υπερήφανο λαό της ΝΔ ότι όλοι μαζί, με ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και ενότητα, οφείλουμε να κρατήσουμε όρθια την παράταξη. Να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αποφασίσουμε από κοινού τη μετέπειτα πορεία μας».
«Η ΝΔ θα βρει ξανά το δρόμο της. Πολλά πρέπει να αλλάξουν. Αυτοί που μας έφεραν σ’ αυτή τη δεινή θέση θα πρέπει να πάψουν να ομιλούν», παρατήρησε χαρακτηριστικά ο κ.Ψωμιάδης και κατέληξε λέγοντας: «Στην κοινή αυτή προσπάθεια μπαίνω μπροστά και μαζί με άλλα άξια και ικανά στελέχη θα είμαι παρών στις εξελίξεις για μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: