Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Πετσάλνικος: Δε θα... φυλλορροήσουμε προς τους Οικολόγους

Την άποψη ότι δε θα υπάρξουν διαρροές ψήφων από το ΠΑΣΟΚ προς το κόμμα των Οικολόγων-Πράσινων στις ευρωεκλογές εξέφρασε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Μαΐου 2009, ο βουλευτής του Κινήματος, Φίλιππος Πετσάλινικος. Τόνισε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η καθαρή πρωτιά και το όποιο ποσοστό είναι καλοδεχούμενο, όπως είπε. Ο κ. Πετσάλνικος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για την προεκλογική περίοδο, μαζί με τα μέλη των νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης.
Ο κ Πετσάλνικος απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους του Θεσσαλονικείς να συμμετάσχουν στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου 2009. Η συγκεκριμμένη ημέρα δεν επιλέχθηκε τυχαία από τους οργανωτές, καθώς στην ίδια ημερομηνία, το 1985, το ΠΑΣΟΚ είχε κερδίσει τις εκλογές.
Η προεκλογική περίοδος στη Θεσσαλονίκη για το ΠΑΣΟΚ έχει προγραμματιστεί να κυλήσει με ανοιχτές εκδηλώσεις, επισκέψεις και συζητήσεις με πολίτες στους χώρους εργασίας τους και όχι με στήσιμο περιπτέρων σε κεντρικά σημεία της πόλης και μοίρασμα φυλλαδίων. Ο κ Πετσάλινικος, κατα τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, επανέλαβε την άποψη περι σπάταλου κράτους και έδωσε στοιχεία που αφορούν στην ίδρυση νέων υπηρεσιών και επιτροπών τα οποία είχε συμπεριλάβει σε ερώτηση που είχε καταθέσει στη βουλή, παλαιότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: