Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Ράπτη: Στα σποτ μετράει η ουσία

Διχαστική και άστοχη χαρακτήρισε την πρόταση "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα", που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, η βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη. Επίσης, υπερασπίστηκε το σποτ του κόμματός της με τα παπαγαλάκια, λέγοντας:
«Σε ένα πολιτικό σποτ μπορεί κάποιος να ασχοληθεί με την αισθητική του. Αυτό όμως που μετρά είναι η ουσία του. Και η ουσία είναι πως το ΠΑΣΟΚ διαγράφει, διασύρει και μηδενίζει κάθε προσπάθεια που γίνεται σε όφελος των Ελλήνων πολιτών. Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι αν ενοχλούμαστε αισθητικά από τους πράσινους παπαγάλους, αλλά αν ενοχλούμαστε πραγματικά από τις συμπεριφορές της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ». 
Σχετικά με τη φράση που χρησιμοποίησε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «Η φράση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ «σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα», είναι διχαστική και άστοχη. Οι πολίτες μπορούν να διακρίνουν την ύβρη στο πρόσωπο της δημοκρατίας και το ύφος του ΠΑΣΟΚ που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών». 
Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις δήλωσε: «Οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν για μια ακόμα φορά το ευμετάβλητο πολιτικό σκηνικό. Η μόνη σταθερά πέρα από κάθε αμφισβήτηση είναι η εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού. Όσο προχωρά ο πολιτικός διάλογος για τα θέματα της καθημερινότητας, θα αυξάνονται και τα δημοσκοπικά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας». 
Τέλος, για την προεκλογική περίοδο δήλωσε: «Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επιλέγει να μιλά με φόντο τα μεταφερόμενα πλήθη, μοιράζοντας κενές υποσχέσεις και δείχνοντας πρόσωπα και πολιτικές από το παρελθόν. Ο Πρωθυπουργός επιλέγει να μιλά με φόντο τα έργα που έγιναν και γίνονται, με ευθύνη και σοβαρότητα, δείχνοντας προς το μέλλον. Αυτή είναι η διαφορά των δύο κομμάτων. Και ο κόσμος την αντιλαμβάνεται πλήρως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: