Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Παπαθεμελής-Ζουράρις στις Ευρωεκλογές

Ως τη Δευτέρα 11 Μαΐου θα ανακοινωθεί η σύνθεση του ψηφοδελτίου του Πανελλήνιου Μακεδονικού Μετώπου, πολιτικού συνδυασμού ο οποίος θα κατέβει στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου και στον οποίο συμμετέχουν ο πρώην υπουργός, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης Στέλιος Παπαθεμελής και ο καθηγητής -και πρώην εκδότης της εφημερίδας "Μακεδονία" Κώστας Ζουράρις(φωτογραφία). 
Οι συμμετέχοντες στην πολιτική κίνηση έδωσαν, το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαΐου 2009, συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΗΕΜ-Θ. Όπως είπαν, στο επίκεντρο του νέου πολιτικού σχήματος θα είναι τα εθνικά θέματα. 
Οι κ.κ. Παπαθεμελής και Ζουράρις, αλλά και ο κ. Πέτρος Σήρης, γραμματέας του συλλόγου "Μακεδνός", εξέφρασαν την αντίθεσή τους στα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Τόνισαν ακόμη ότι αυτό που χρειάζεται είναι η αύξηση των κρατικών δαπανών και επενδύσεων, ώστε να αναθερμανθεί η οικονομία. 
"Ως πρώτη πολιτική ημερομηνία έχουμε μπροστά μας τις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου", είπαν οι κύριοι Παπαθεμελής και Ζουράρις και τόνισαν οτι θα παλέψουν "για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής των ευρωπαϊκών ολιγαρχιών και ταυτοχρόνως,όπως είπαν θα επιδιώξουν να κλειδώσουν οριστικά το όνομα της Μακεδονίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: