Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΣΟΚ: Δε μας έπεισε...

«Ο κ. Καραμανλής δεν μπόρεσε να πείσει σήμερα τους Έλληνες πολίτες ότι έχουν λόγο να του δώσουν μια τρίτη ευκαιρία. Σήμερα ζητάει ξανά «νωπή λαϊκή εντολή» για να κάνει αυτά που είχε πει ότι θα κάνει το 2004. Αυτά για τα οποία οι πολίτες του έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία το 2007. Το 2009 όμως δεν είναι 2007 ούτε 2004. Η αξιοπιστία των λόγων και των εξαγγελιών του πρωθυπουργού κρίνεται από το έργο της κυβέρνησης τα τελευταία πεντέμισι χρόνια, που βρίσκεται στην εξουσία» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είπε ότι ο πρωθυπουργός «παραδίδει την οικονομία και τη χώρα συνολικά σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ό,τι την παρέλαβε - και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες πολίτες», προσθέτοντας ότι ο κ. Καραμανλής «για άλλη μια φορά δεν έχει το πολιτικό θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του - πάντα κάποιος άλλος φταίει. Επιχειρεί να τρομοκρατήσει τους Έλληνες πολίτες, αντί να δώσει ελπίδα και προοπτική».
«Γι' αυτό και η σημερινή κυβέρνηση είναι το πρόβλημα και όχι η λύση στα προβλήματα των πολιτών», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
«Η σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού ήταν μια θλιβερή κατάληξη σε μια πορεία πεντέμισι ετών», πρόσθεσε ο κ. Παπακωνσταντίνου, επικρίνοντας τον κ. Καραμανλή για το σύνολο της πολιτικής του.
«Η χώρα χρειάζεται επειγόντως επανεκκίνηση. Χρειάζεται ένα σχέδιο ανάταξης της οικονομίας, βαθιές τομές και αλλαγές για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του πολίτη στους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα.Είναι προφανές ότι κανένας δεν περιμένει αυτά από τη ΝΔ», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «αυτά τα περιμένουν οι πολίτες από τη νέα κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ που θα προκύψει από τις εκλογές στις 4 Οκτωβρίου» και προσθέτοντας ότι «αυτό το σχέδιο εξόδου από την κρίση θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το επόμενο Σάββατο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: