Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΣΟΚ: Αμετανόητος ο πρωθυπουργός

«Αμετανόητο» για την πολιτική του, η οποία έφερε την χώρα σε κρίση και «αναξιόπιστο» για το μέλλον της χώρας, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνέντευξης του Κ.Καραμανλή στην ΔΕΘ, προσθέτοντας ότι «οι πολίτες δεν έχουν κανένα λόγο για να δώσουν τρίτη ευκαιρία στον κ. Καραμανλή».
Ο Γ. Παπακωνσταντίνου σημείωσε ότι για τον κ. Καραμανλή «πάντα φταίνε κάποιοι άλλοι, οι πολίτες που δεν καταλαβαίνουν όσα ο ίδιος, ή οι κοινωνικοί εταίροι ή τα κόμματα, που δεν τον αφήνουν να κυβερνήσει και ποτέ ο ίδιος».
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε τον κ. Καραμανλή «αλαζόνα», είπε ότι με τις απαντήσεις του έδειξε έλλειψη κοινής λογικής, ενώ σε ό,τι αφορά πάντα τις απαντήσεις που έδωσε στην ΔΕΘ είπε ότι «με αυτές απευθυνόταν στο εσωτερικό του κόμματός του, προσπαθώντας να διασφαλίσει την θέση του μετά τις εκλογές».
«Αυτό, όμως, δεν ενδιαφέρει τους Έλληνες πολίτες» είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι οι πολίτες, ζητούν μια κυβέρνηση με όραμα και σχέδιο, μια κυβέρνηση που θα στηρίζει το κοινωνικό κράτος και τους πολίτες, θα στηρίζει την ανάπτυξη και θα δώσει στην Ελλάδα ισχυρή φωνή στο εξωτερικό και πρόσθεσε ότι «αυτή θα είναι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: