Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

Αντώναρος: Ειλικρινής ο πρωθυπουργός

«Η ομιλία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης δείχνει ανάγλυφα το βαθύ χάσμα που χωρίζει τη λαϊκίστικη αντίληψη του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του από τη στάση ευθύνης του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησής του», ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.
«Ο πρωθυπουργός είπε σήμερα συγκεκριμένα τι πρέπει να γίνει στη χώρα. Παρέθεσε χωρίς περιστροφές τις άμεσες δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανασύνταξη του δημόσιου τομέα, για τον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής, για τις διαρθρωτικές αλλαγές που δεν μπορούν να περιμένουν. Ο πρωθυπουργός μίλησε τη γλώσσα της ειλικρίνειας. Είπε τι εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον», ανέφερε ο κ. Αντώναρος και πρόσθεσε:
«Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει στον κατήφορο των εξωπραγματικών ευχολογίων και των υποσχέσεων για όλα σε όλους. Αντί να ασχολείται λοιπόν η ηγετική ομάδα του κ. Παπανδρέου με το πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, καλά θα κάνει να παρουσιάσει -αν μπορεί- κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις. Με κούφιες κουβέντες και με αοριστολογίες δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να κοροϊδέψει πια κανένα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ξέρουν ότι μόνο τον Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνησή του μπορούν να εμπιστευθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: