Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

"Να μιλήσει για τον απλό πολίτη"

Τι περιμένουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από την ομιλία της πλατείας Αριστοτέλους

«Αναμένουμε να ακούσουμε το εξειδικευμένο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία, το ρόλο της Θεσσαλονίκης, αλλά και όσα θέματα απασχολούν τον απλό πολίτη. Με λίγα λόγια, το πρόγραμμα της επόμενης μέρας μετά την ανάδειξη της νέας κυβέρνησης». Αυτό απάντησε ο γενικός γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, όταν, σήμερα (Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009) το μεσημέρι ρωτήθηκε, από δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, τι περιμένει να ακούσει από το Γιώργο Παπανδρέου, αύριο Τρίτη (ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλά στις 19.30 της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου 2009 στην πλατεία Αριστοτέλους).
Τέχνη, περιβάλλον και πολιτική είναι το τρίπτυχο που προσπαθεί να συνδυάσει η εφετινή προεκλογική περίοδος για το ΠΑΣΟΚ. Στο τρίπτυχο αυτό αναφέρθηκαν, χθες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μέλη της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, αλλά και στελέχη του κινήματος στη Θεσσαλονίκη.
Αφορμή για τη συνέντευξη στάθηκε η οργάνωση της κεντρικής ομιλίας του Γιώργου Παπανδρέου, στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, στη συνέντευξη που δόθηκε στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του κόμματος στην οδό Ικτίνου, ανακοινώθηκε η παρουσίασε έκθεσης με θέμα: «Ανδρέας Παπανδρέου, 35 χρόνια ΠΑΣΟΚ».
Ο γενικός γραμματέας της Νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Παπαστεργίου, αναφέρθηκε στη σημερινή ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου και, ειδικότερα, στην απόφαση του κινήματος να μην προχωρήσει σε αφισοκολλήσεις:
«Είχαμε πει, από την αρχή αυτής της προεκλογικής περιόδου, να μην προβούμε σε αφισοκόλληση, και το τηρήσαμε. Ακόμα και λίγο πριν την κεντρική ομιλία του προέδρου του κόμματος στην πλατεία Αριστοτέλους, κάναμε πράξη αυτό που υποσχεθήκαμε. Δυστυχώς τα υπόλοιπα κόμματα δεν μας ακολούθησαν».
Ο κ. Παπαστεργίου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο χώρο που στεγάζεται το κεντρικό εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ. Εκεί, τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος, δημιούργησαν μια μικρή πινακοθήκη, συνδυάζοντας με αυτό τον τρόπο την τέχνη με την πολιτική.
Ο γενικός γραμματέας της νεολαίας ΠΑΣΟΚ Καλαμαριάς, Παύλος Αβραμόπουλος , αναφέρθηκε στην έκθεση που διοργανώνει η νεολαία του κινήματος, από τις 28 Σεπτεμβρίου ως και τις 3 Οκτωβρίου, στον πολυχώρο REMEZZO στην Αρετσού, με αφορμή τα 35 χρόνια παρουσίας του ΠΑΣΟΚ στην πολιτική σκηνή της χώρας. «Η έκθεση αποτελεί φόρο τιμής προς τον Ανδρέα Παπανδρέου. Μέσω της έκθεσης θα μπορέσουν οι νέοι, που δεν έχουν βιώματα από εκείνη την εποχή, να μάθουν για τη δράση του ιδρυτή της παράταξης. Επίσης σκοπός της έκθεσης είναι να μπορέσει ο πολίτης σε μια εποχή που αναζητά την ελπίδα να θυμηθεί πώς ήταν τα πράγματα παλαιότερα και πώς κατάφερε ο Ανδρέας Παπανδρέου να αλλάξει τα δεδομένα στην Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για το τι περιμένουν να ακούσουν από τον Γιώργο Παπανδρέου στη σημερινή κεντρική ομιλία στην Αριστοτέλους, ο κ. Παπαστεργίου απάντησε:

Δεν υπάρχουν σχόλια: