Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Η απάντηση Μαγκριώτη

Απάντηση, στη δήλωση του Παν. Ψωμιάδη(δες εδώ) έδωσε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, για θέματα Δημοσίων Έργων, Γιάννης Μαγκριώτης. Η απάντηση του κ. Μαγκριώτη έχει ως εξής:
«Ο πολιτικός πολιτισμός και η συνέπεια στα λόγια και στα έργα, είναι και θα είναι βασικές μου αρχές. Ο κ. Ψωμιάδης γνωρίζει τις απόψεις, όπως και τις πράξεις μου για την προάσπιση των εθνικών θεμάτων. Τις γνωρίζουν και όλοι οι Θεσσαλονικείς. Διαφωνώ με τις απόψεις που εξέφρασε ο κ. Τρεμόπουλος, για τα εθνικά θέματα. Διαφωνώ όμως και με τους χαρακτηρισμούς «σκουπίδι», που απέδωσε ο κ. Ψωμιάδης σε ένα πολιτικό του αντίπαλο. Σε αυτό το θέμα αναφέρθηκα στις δηλώσεις μου και όχι σε όσα προσθέτει ο κ. Νομάρχης. Την περίοδο αυτή, ιδιαίτερα ο κ. Νομάρχης έπρεπε να προβάλει απέναντι στη κυβέρνηση άλλα και προς όλα τα κόμματα τα αιτήματα της πόλης και του νομού».

2 σχόλια:

xaris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
xaris είπε...

Ο Π. Ψωμιάδης είναι μαιτρ στην διαστρέβλωση απόψεων και στην κατασυκοφάντιση των πολιτικών του αντιπάλων.

Ενώ είναι λαλίστατος όταν αυτοπροβάλεται ως υπερέλληνας (σε αντίθεση με τους "ανθέλληνες" αντιπάλους του) δε λέει κουβέντα για άλλα ζητήματα που τον καίνε.

Για τους κουμπάρους του, για την μείωση του πρόστιμου στον πρατηριούχο που πουλούσε νοθευμένα καύσιμα από 89.000 ευρώ σε 5.000 ευρώ, για την εγκύκλιο που έστειλε σε κομμάτικές επιτροπές της Νέας Δημοκρατίας για πρόσληψη γαλάζιων παιδιών, δεν λέει κουβέντα.

Για τις, σύμφωνα με καταγγελίες από την Αντιπολίτευση στη Νομαρχία αλλά και από συμβούλους της παράταξής του (Ι.Μπίκος),διαβλητές δημοπρασίες στα Δημόσια Έργα, τις κατευθυνόμενες - στημένες αναθέσεις μεγάλων έργων σε ημετέρους και για το παράνομο σπάσιμο έργων σε πολλά μικρότερα των 45.000 για να γίνεται νομιμοφανής «απευθείας ανάθεση» σε ημετέρους, δεν ακούσαμε τίποτα.

Πριν από έναν χρόνο οι επικεφαλής δύο Νομαρχιακών Παρατάξεων ο Ν.Γιαννόπουλος (ΠΑΣΟΚ) και Μ.Τρεμόπουλος (Οικολόγοι), κατέθεσαν ογκώδη ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, για παράβαση καθήκοντος σε βάρος του Π.Ψωμιάδη.

Για όλα αυτά δεν μας λέει τίποτα και δυστυχώς δεν αναφέρονται στα περισσότερα Μ.Μ.Ε.

Η επίθεση στον Γιάννη Μαγκριώτη φανερώνει μάλλον της ανησυχία του Ψωμιάδη που προσπαθεί να "καψει" μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Μαγκριώτη.

Αλήθεια ο Ψωμιάδης τι θα ψηφίσει στις ευρωεκλογές;
Ν.Δ. ή Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο;