Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Καραμανλής: Συνεχίζουμε...

«Η επιλογή της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη. Θα συνεχίσει τις πολιτικές της, τις μεταρρυθμίσεις, το έργο για ένα καλύτερο αύριο, που έχει ανάγκη ο τόπος». Αυτό δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, το πρωί της Κυριακής 7 Ιουνίου 2009, στο 432ο εκλογικό τμήμα, στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης.
Όπως είπε ο πρωθυπουργός, «αναδεικνύουμε σήμερα με την ψήφο μας τους εκπροσώπους μας στο ευρωπαϊκό κοινοβουλιο. Ψηφίζουμε για το σήμερα και το αύριο της Ελλάδας μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Ψηφίζουμε για μια Ελλάδα ισχυρή, σε μια ενωμένη Ευρώπη, πιο αποτελεσματική, πιο κοινωνική με πιο δυνατή φωνή στα μεγάλα διεθνή ζητήματα. Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι η δική μας επιλογή είναι ξεκάθαρη, δεδομένη, είναι σταθερή. Με σύμμαχο τον πολίτη προχωρούμε μπροστά. Κάνουμε τις πολιτικές προωθούμε τις μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη ο τόπος. Διασφαλίζουμε, δηλαδή, με υπευθυνότητα με συγκεκριμένο έργο, όχι στα λόγια, ένα καλύτερο αύριο για όλους και όλες μας».
Ο κ. Καραμανλής έφθασε στο εκλογικό κέντρο 15 λεπτά πριν τις 10 και τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας -Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης, οι υφυπουργοί Εσωτερικών Κώστας Γκιουλέκας και Πολιτισμού Γιάννης Ιωαννίδης, οι βουλευτές Γιώργος Ορφανός και Απόστολος Τζιτζικώστας, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Βάκης Φραντζής, και κομματικά στελέχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: