Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Για να γεμίσει η πλατεία...

Κορυφώνεται ο τρίμηνος προεκλογικός αγώνας της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009, με την ομιλία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κώστα Καραμανλή στην πλατεία Αριστοτέλους. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ Βάκης Φραντζής σε συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 1 Ιουνίου 2009, απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Θεσσαλονικείς να βρεθούν στην πλατεία Αριστοτέλους και να ακούσουν τον πρωθυπουργό. 
Στην αφετηρία της τελευταίας εβδομάδας του προεκλογικού αγώνα, η συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ στελεχωμένος από τους βουλευτές του κόμματος Νίκο Τσιαρτσιώνη και Σάββα Τσιτουρίδη είχε δύο βασικούς στόχους. Αφενός να ενημερώσει για τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί κι αφετέρου να παρουσιάσει το ενημερωτικό έντυπο για τα έργα και τις δράσεις που γίνονται στη Θεσσαλονίκη χρηματοδοτούμενα από ευρωπαϊκά προγράμματα. 
Ειδική αναφορά έγινε στην ανοικτή συγκέντρωση της Τετάρτης που κεντρικό ομιλητή θα έχει τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κώστα Καραμανλή. 
Την Πέμπτη η νεολαία της ΝΔ ενόψει της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος θα διοργανώσει ανθρώπινη αλυσίδα που στόχο θα έχει την οικολογική αφύπνιση των συμπολιτών με σύνθημα "Με Σεβασμό Στο Περιβάλλον Και Με Οικολογική Ευαισθησία". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: