Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Παπαγεωργόπουλος: Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχασε από την αποχή

Η Ευρώπη είναι η χαμένη από την αποχή στις εκλογές. Αυτή είναι η άποψη του Βασ. Παπαγεωργόπουλου. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνάντησής του με τους δημοσιογράφους, το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιουνίου 2009, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών πραγματοποιώντας μια σύντομη αποτίμηση της ετυμηγορίας της κάλπης.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι μεταξύ των «χαμένων» συγκαταλέγονται η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση εξαιτίας των ελλιπών οραμάτων για μια ενωμένη Ευρώπη, αλλά και η Δημοκρατία εξαιτίας της μεγάλης αποχής των ψηφοφόρων. Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Παπαγεωργόπουλο «χαμένη» είναι και η Πολιτική εξαιτίας της απέραντης λασπολογίας, κινδυνολογίας και συκοφαντίας κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που πλήγωσαν το εκλογικό σώμα, αλλά και οι Δημοσκοπήσεις που απέτυχαν στο σύνολό τους στα exit poll, κάτι που αποτελεί αδήριτη ανάγκη για την αλλαγή του σχετικού νόμου λειτουργίας τους.
Τέλος, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, «έχασε η Νέα Δημοκρατία και κέρδισε το ΠΑΣΟΚ», τη στιγμή που «ήρθε η ώρα της αυτοκριτικής και του ελέγχου από όλα τα πολιτικά κόμματα προκειμένου να βγάλουν τα συμπεράσματά τους που θα αποβούν χρήσιμα για τον Ελληνικό λαό».
Ο κ. Παπαγεωργόπουλος συνεχάρη το ΠΑΣΟΚ για την εκλογική του νίκη επισημαίνοντας ότι «δεν θα πρέπει να εμπλέκεται η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας με τις Εθνικές εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: