Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Ψωμιάδης: Θέλουν να με εξοντώσουν

«Με ένδικα μέσα και με αθέμιτους τρόπους κάποιοι προσπαθούν να εξοντώσουν το Νομάρχη. Το έργο αυτό το είδαμε το 2002, το είδαμε και το 2006. Περιμένουμε να δούμε πολλά ακόμη μέχρι το 2010". Αυτό δήλωσε, το πρωί, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Ψωμιάδης, όταν ρωτήθηκε για το θέμα της παραπομπής του σε δίκη, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, για το θέμα λειουργίας γηροκομείου.
Σύμφωνα με το νομάρχη, "δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εμείς και πρόστιμα επιβάλαμε και απόφαση για το κλείσιμο του γηροκομείου λάβαμε, που από το 1974 λειτουργεί παράνομα. Άλλοι έχουν τις ευθύνες. Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη.Μην ξεχνάτε ότι εχθές αθωώθηκα για μία ακόμη φορά για τις κεραίες στο Χορτιάτη».
Να σημειωθεί ότι, χθες, εκδόθηκε αθωωτική απόφαση, από δικαστήριο της Θεσσαλονίκης, για την υπόθεση των κεραιών.
Την ίδια στιγμή, όμως, η αστυνομία προχωρούσε στη σύλληψη του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία Νικόλαου Κασιμάτη, ο οποίος ήταν νομαρχιακός σύμβουλος με την παράταξη Ψωψιάδη και κατηγορείται για απάτη ύψους 70.000.000 δραχμών. Για το θέμα αυτό, ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε:
«Εγώ ταλαιπωρούμαι περισσότερο από τον καθένα για το θέμα του κ. Κασιμάτη. Όμως, ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: