Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Νέα βόμβα Καμμένου στο Facebook

Νέα βόμβα –αυτήν τη φορά ήταν… βόμβα μεγατόνων- πέταξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος. Αφορά τις σχέσεις της οικογένειας Παπανδρέου με τον Τζόρτζ Σόρος και την τράπεζα Dexia. >>>

 

Ο βουλευτής για άλλη μια φορά, από το προφίλ του στο facebook, επιτίθεται ευθέως στην οικογένεια του πρώην πρωθυπουργού αλλά και στις κινήσεις του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο κ. Καμμένος αποκαλύπτει πως η τράπεζα Dexia και ο Τζόρτζ Σόρος, θησαύρισαν με την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος!

«Η εταιρεία που πληρώνει τον Αντρίκο UNIGESTION διαχειρίζεται την τράπεζα DEXIA και δισεκατομμύρια ευρώ σε συνάλλαγμα μόνο η δήλωση για δημοψήφισμα χάρισε στον Σόρρος 600 δις ευρώ και εμείς θα σωθούμε με τα 100 ευρώ του συνταξιούχου…. ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ» γράφει στο facebook ο ανεξάρτητος βουλευτής!

Στις εικόνες του έχει αναρτήσει και το σχετικό έγγραφο. Δείτε το:

kammenos-fb2

1 σχόλιο:

makman03 είπε...

Καμμενε,στειλε ανθρωπους να οργανωθουμε.Κανε κομμα,βαλε για εμβλημα σου μια γροθια και μια μουντζα στους εδω καραγκιοζηδες και τους ξεφωνημενους της Ευρωπης.Αν δεν πληρωσουμε,θα υποφερουμε 2 χρονια και μετα θα παρακαλανε.Ειναι καλυτερα να το παλαιψουμε παρα να μας πεθανουν χωρις αγωνα.