Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ψωμιάδης: Σας πήραμε χαμπάρι κ. Χρυσοχοΐδη

Τα… συγχαρητήριά του, στον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη, δίνει ο Π. Ψωμιάδης, για την κατάργηση της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας – Θράκης: >>>

 

«Συγχαρητήρια κ. Υπουργέ! Το σχέδιο προχωράει! Το πρωί μιλάτε για ανικανότητα των κυβερνήσεων που υπηρετήσατε και υπηρετείτε και το μεσημέρι εκτελείτε στο ακέραιο τις εντολές και τις υποσχέσεις προς τη νέα τάξη πραγμάτων: να μη μείνει τίποτε που να θυμίζει τη Μακεδονία! Ταυτόχρονα, υποβαθμίζετε ακόμη περισσότερο την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, τη Θεσσαλονίκη», τονίζει σε ανακοίνωσή του.

Ο κ. Ψωμιάδης υποστηρίζει ότι όλοι είχαν καταλάβει τις προθέσεις της κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή. «Ήμασταν βέβαιοι όταν υποβαθμίζατε το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης σε Γενική Γραμματεία, ότι στόχος σας ήταν πριν φύγετε να το καταργήσετε. Γι’ αυτό και αντιδράσαμε τότε. Σας πήρε χαμπάρι όλος ο λαός, κ. Χρυσοχοΐδη. Πάρτε το κι εσείς χαμπάρι. Λέει όχι στην κοροϊδία, όχι στην εξαθλίωση, όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Και απαιτεί επανασύσταση τώρα του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης», καταλήγει ο Π. Ψωμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: