Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Με τον… Ψυχάρη τα ΄βαλε ο Γ. Παπανδρέου!

Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε ονομαστικά για τα συμφέροντα που τον έριξαν! Και σε κάποια στιγμή(σ.s. κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Συμβουλίου), αναφέρθηκε στον... Ψυχάρη, προσωπικά! >>>

 

Τι είπε;

Είπε πως ο Σταύρος Ψυχάρης ζήτησε δάνειο 10 εκατ. ευρώ από την Εθνική Τράπεζα, για να αντιμετωπίσει λειτουργικές δαπάνες του ΔΟΛ. Ο επικεφαλής της Τράπεζας ρώτησε τον τότε πρωθυπουργό για τη γνώμη του και έλαβε την απάντηση: «Αν πληροί τις προϋποθέσεις, να το πάρει».

Όταν η Εθνική δεν έδωσε το δάνειο, υποστήριξε ο Γιώργος Παπανδρέου, ξεκίνησε μια σειρά δημοσιευμάτων εις βάρος του!

Η απάντηση του Ψυχάρη

Με ανακοίνωση που αναγνώσθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega απάντησε ο πρόεδρος του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης στις κατηγορίες που του απέδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου. Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι  είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ ζήτησε δάνειο απο την Εθνική. "H Εθνική είπε επισήμως όχι. Ανεπισήμως μας είπαν ότι ήταν εντολή του Μεγάρου Μαξίμου. Ο υπο παραίτηση πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οφείλει να εξηγήσει υπο ποιοες συνθήκες έγινε η τελευταία μας συνάντηση στο Μέγαρο μαξίμου και γιατί μπήκαμε στο Μαξίμου απο την πίσω πόρτα" κατέληξε με νόημα ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ.


από το http://www.parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: