Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Μπήκαν στον αγώνα και οι πολιτικοί αρχηγοί

Στην τελική ευθεία πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι υποψήφιοι εντείνουν τις δραστηριότητές τους για να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους. Οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ριχθεί κι αυτοί στον αγώνα:

Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους θα μιλήσει το απόγευμα ο Πρωθυπουργός. 
Αύριο, θα είναι στη Θεσσαλονίκη ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. Θα μιλήσει σε εκδήλωση των τεσσάρων νομαρχιακών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Θεσσαλονίκης, στις 7 το απόγευμα, στο Μεζόν Κριστάλ (πρωην Ιντέρνι). Θα παραστούν ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας κι ο υποψήφιος περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε στελέχη και φίλους του ΚΚΕ, στην Πετρούπολη κάλεσε τον λαό να απαγκιστρωθεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και να ψηφίσει υπεύθυνα ΚΚΕ. Προέβλεψε ότι με αφορμή τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές δοκιμάζονται ευρύτερες πολιτικές ανακατατάξεις, ακόμη κι εθνικές εκλογές ταυτόχρονα με το δεύτερο γύρο των δημοτικών!
Στην Κοζάνη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος χθες από την Κατερίνη εξαπέλυσε πυρά εναντίον των κυρίων Παπανδρέου και Σαμαρά, λέγοντας πως και οι δύο έχουν ηττηθεί στη συνείδηση του λαού.
Ισχυρό μήνυμα στις εκλογές, ώστε να μην λάβει η κυβέρνηση ακόμα πιο δυσάρεστα μέτρα, ζήτησε χθες, από τη Θράκη, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι οι εκλογές δεν αποτελούν απειλή για το λαό.
Σε Αρτα και Κέρκυρα περιοδεύει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Ο κ. Κουβέλης τόνισε πως το φθαρμένο πολιτικό σύστημα επιδιώκει την αναπαλαίωσή του στη βάση του δικομματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: