Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Αβραμόπουλος: Δεν ανοίξαμε εμείς το θέμα των πρόωρων εκλογών

"Δεν το ανοίξαμε εμείς το θέμα των πρόωρων εκλογών". Αυτό υποστήριξε, από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε απόψε, για μια κομματική εκδήλωση, στο Μεζόν Κριστάλ (πρώην Interni), ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δημοσιογράφους. Κι όταν οι ερωτήσεις πήγαν στο θέμα της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα και το τι σημαίνουν πρόωρες εκλογές, ο κ. Δ. Αβραμόπουλος είπε:

"Το ΄χουμε πει ξεκάθαρα: Η Νέα Δημοκρατία έχει καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για το πώς η Ελλάδα θα βγει από την κρίση".
Όσον αφορά τις επερχόμενες εκλογές, ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε πως "όλα προαναγγέλλουν μια μεγάλη νίκη της παράταξής μας και με τη σειρά του, ένα καινούργιο ξεκίνημα για την πατρίδα μας". Ευχήθηκε να ανοίξει ο δρόμος για την ανάπτυξη και την πρόοδο και δήλωσε συμπαράσταση "στις προσωπικότητες που προτείνουμε, σε επίπεδο περιφέρειας και τοπικής αυτοδιοίκησης".
Τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συνόδευε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., Δ. Βαρτζόπουλος. Ο κ. Βαρτζόπουλος έκανε έκκληση στο ΠΑΣΟΚ να μη χρησιμοποιεί "παλιές μεθόδους", όπως είπε, αλλά "να επικεντρωθεί στα προβλήματα της πόλης και να μην εμπλέκει θεσμούς, που δεν έχουν σχέση με τις εκλογές", αναφερόμενος πλαγίως για την "κόντρα" του μητροπολίτη Άνθιμου με τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για το δήμο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι "το θέμα συντηρείται τεχνηέντως από τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, για να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του κόμματος" και πως "ο Κώστας Γκιουλέκας το έχει πει: Στις εκλογές ψηφίζουν οι πολίτες"!
Ο κ. Βαρτζόπουλος έκανε πρόταση στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας να παραμείνει σε κομματική θέση "για να βοηθήσει να συνεχίσουν να έρχονται χρήματα στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας" και να... βοηθήσει τον Παν. Ψωμιάδη, για τον οποίο πρόσθεσε ότι είναι "προοπτική ανάπτυξης για την Κεντρική Μακεδονία και θα πρέπει να κάνουμε την προοπτική πράξη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: