Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Σπίτι στο ΔΝΤ προσφέρει ο Καρατζαφέρης!

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε κριτικάρει αρνητικά τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργο Καρατζαφέρη, αλλά το καλό πρέπει να λέγεται: Με ανακοίνωσή του ο κ. Καρατζαφέρης έκανε γνωστό ότι προσφέρει προς τους εκπροσώπους του ΔΝΤ για όσο χρόνο μείνουν στην Ελλάδα διαμέρισμα 250 τετραγωνικών ρετιρέ με εκπληκτική θέα στον όρμο του Φαλήρου! Για να μη δίνει το ελληνικό δημόσιο τόσα λεφτά να τους νοικιάζει σπίτι στη Διονυσίου Αεροπαγίτου...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Καρατζαφέρης προβαίνει σε αυτή την ενέργεια, αφού πληροφορήθηκε από τα μέσα ενημέρωσης το εξωφρενικό κόστος ενοικίασης ενός διαμερίσματος για τον Ολλανδό επικεφαλής του ΔΝΤ. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ότι προσφέρει αυτό το σπίτι δωρεάν υπό την προϋπόθεση ότι τα 9.100 ευρώ του ενοικίου που πληρώνει ήδη το ΔΝΤ για το σπίτι που έχει νοικιάσει στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα κατατίθενται στο Ταμείο της Βουλής για τη μείωση του δημόσιου χρέους.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΝΤ έχει νοικιάσει ένα σπίτι 250 τετραγωνικών στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου έναντι 9.100 ευρώ μέχρι το 2013 και με δικαίωμα επέκτασης άλλα δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: