Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Ανθρωπιστική βοήθεια για την Παλαιστίνη

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκη - ΕΔΥΕΘ, το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο - ΠΑΜΕ και οι Σύλλογοι Γυναικών Θεσσαλονίκης - ΟΓΕ εκφράζοντας τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης, που δοκιμάζεται από τη βάρβαρη εισβολή των ισραηλινών δολοφονικών στρατευμάτων στη Λωρίδα της Γάζας, σε συνέχεια του πολύχρονου αποκλεισμού και των βομβαρδισμών, προχωρούν στη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά φαρμάκων, ρουχισμού και κουβερτών ως έμπρακτη υλική βοήθεια στον πολύπαθο λαό.
Καλούν κάθε άνθρωπο, που θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη του, να συμβάλλει σ’ αυτή την προσπάθεια καταθέτοντας στο λογαριασμό 11629603975 της Εθνικής Τράπεζας, ως ελάχιστη υλική στήριξη στον αγώνα των Παλαιστινίων για τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ και ενάντια στους σχεδιασμούς των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Η υλική βοήθεια συγκεντρώνεται στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, Σουρή 2 και Ολύμπου, 1ος ορ, τηλ.: (231)0529.907.

Δεν υπάρχουν σχόλια: