Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα ο Αντώνης Σαμαράς

Στην επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που έδωσε, σήμερα, για τα οικονομικά του νομού η Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της Νέας Δημοκρατίας, Στράτος Σιμόπουλος.

«Η έλευση του Προέδρου αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Κατά την εδώ παρουσία του θα έχει κλειστή σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς που διοργανώνεται με ευθύνη της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων του κόμματος. Η παρουσία του στη σύσκεψη αυτή αποτελεί την εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχε δώσει στους φορείς σε συνάντηση που είχε μαζί τους την περίοδο της ΔΕΘ ότι θα τους συναντήσει και πάλι πριν από την ψήφιση του προϋπολογισμού. Στη συνέχεια θα είναι ομιλητής σε δείπνο που διοργανώνουν πέντε ξένα Επιμελητήρια», υπογράμμισε ο κ. Σιμόπουλος.
Ο κ. Σαμαράς στις 5 το απόγευμα θα έχει κλειστή σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, στο ξενοδοχείο «Χάγιατ», και το βράδυ θα μιλήσει σε δείπνο, στον ίδιο χώρο, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των πέντε ξένων Επιμελητηρίων (Ελληνοαμερικανικό, Ελληνοβρετανικό, Ελληνογερμανικό, Ελληνοϊταλικό, Ελληνοϊσπανικό).

Δεν υπάρχουν σχόλια: