Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Στη Θεσσαλονίκη, αύριο, ο Αντώνης Σαμαράς

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται, αύριο Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, για να συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, ενόψει της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2011. Πέρα από τις επίσημες επαφές του κ. Σαμαρά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συναντηθεί και με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Γκιουλέκα. Το επίσημο πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έχει ως εξής:

* Στις 17.00: Σύσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, με τους παραγωγικούς Φορείς Βορείου Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.
Οι Φορείς που συμμετέχουν στη σύσκεψη είναι: ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το ΤΕΕ – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Θεσσαλονίκης, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας - Θράκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.
* Στις 19.30: Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, σε δείπνο που διοργανώνουν από κοινού, το Ελληνοαμερικανικό, το Ελληνοβρετανικό, το Ελληνογαλλικό, το Ελληνογερμανικό και το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Hyatt Regency.
Να σημειωθεί ότι, για την Τρίτη έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου ο κ. Γκιουλέκας, για το θέμα των δημοτικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: