Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Στη Θεσσαλονίκη ο Σαμαράς την άλλη Δευτέρα

Από προηγούμενη συνεδρίαση
της ΝΟΔΕ υπό τον Αντ. Σαμαρά
στη Θεσσαλονίκη
Την τρίτη του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, από τότε που ανέλαβε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιήσει την άλλη Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010, ο Αντώνης Σαμαράς! Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο πρόεδρο, αφού σε επισκέψεις τον ξεπερνά μόνον ο Κ. Καραμανλής, ο οποίος έρχεται στη Θεσσαλονίκη όποτε είναι να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, αφού εκλέγεται στην Α Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του θα προεδρεύσει σύσκεψης με τους παραγωγικούς φορείς της περιοχής. Θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων της πόλης, των Συνδέσμων Βιομηχάνων και Εξαγωγέων, των εμπόρων και βιοτεχνών και τους εκπροσώπους ξενοδόχων κλπ.
Ανάλογη σύσκεψη είχε πραγματοποιήσει και κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ, ενώ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και κατά την προεκλογική περίοδο για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το πρωί πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη σύσκεψη για την οικονομία, στα γραφεία της ΝΔ στην Πατριάρχου Ιωακείμ. Προήδρευσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής Θόδωρος Καράογλου. Συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΕΚΟ Οικονομολόγων, του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του Κύκλου Πολιτικής Δράσης Οικονομίας της Διοικούσας Επιτροπής. Αποφασίσθηκε να δοθεί συνέντευξη Τύπου για την οικονομία στη Θεσσαλονίκη, μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: