Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ο Τσιτουρίδης μήνυσε τον Πρωτόπαπα

Μήνυση σε βάρος του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση των δομημένων ομολόγων Χρήστου Πρωτόπαππα για κατάχρηση εξουσίας και συκοφαντική δυσφήμιση θα καταθέσει την Τρίτη ο πρώην υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββας Τσιτουρίδης. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Τσιτουρίδης εγκαλεί τον ο κ. Πρωτόπαππα ότι μέσω της προεδρίας που ασκούσε έστησε μια προειλημμένη ...
πολιτικά απόφαση, χρησιμοποιώντας ανακρίβειες, αυθαίρετους συλλογισμούς και ψευδείς παραδοχές, αποκρύπτοντας στοιχεία και μαρτυρίες με σκοπό να αναδείξει ευθύνες του κ. Τσιτουρίδη και να τον εκθέσει σε δίωξη.
«Ο δόλος του κ. Πρωτόπαππα αναδεικνύεται επίσης από το γεγονός ότι τόσο οι πολύχρονες έρευνες της Δικαιοσύνης και της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης Μαύρου Χρήματος, όσο και οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής δεν εντόπισαν την παραμικρή ένδειξη εμπλοκής του πρώην Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας στη δυσάρεστη αυτή υπόθεση» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: