Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Στυλιανίδης υπέρ Καραμανλή

Ανταπέδωσε την επίσκεψη Καραμανλή στη Θράκη, ο υπουργός Μεταφορών, Ευρ. Στυλιανίδης, με τον καλύτερο τρόπο. Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις, με αφορμή και τη συζήτηση για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού ή πρόωρων εκλογών, στο περιθώριο της σημερινής επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, τόνισε ότι η χώρα χρειάζεται μια πολιτική νοοτροπία σαν αυτή που εξέπεμψε ο Καραμανής το 1997 και το 2004 -"κι έχει τη δύναμη να την εκπέμπψει και τώρα"...
«Εκτιμώ ότι όλοι αυτοί που τα τελευταία δύο χρόνια επενδύουν στην ανασφάλεια των πολιτών και εκπέμπουν μιζέρια, δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον τόπο», δήλωσε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Η Ελλάδα χρειάζεται νέα αυτοπεποίθηση, ανατρεπτικό πνεύμα και πίστη στο όραμα του αύριο. Χρειάζεται, ουσιαστικά, μια πολιτική νοοτροπία σαν αυτή που εξέπεμψε ο Κώστας Καραμανλής το 1997 και το 2004 και έχει τη δύναμη να εκπέμψει και τώρα».
Να θυμίσουμε ότι, μόλις πριν δύο εβδομάδες, ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε τη Θράκη(για τον Δεκαπενταύγουστο). Η κίνηση ερμηνεύτηκε από πολλούς ως στήριξη του πρωθυπουργού στον υπουργό του, ο οποίος, στις τελευταίες εκλογές, δεν τα πήγε και ιδιαίτερα καλά στον Έβρο, όπου πολιτεύεται και σκεφτόνταν, πολύ σοβαρά, να πολιτευθεί στην Α εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Με τη δήλωσή του, ο υπουργός Μεταφορών, δείχνει να... ανταποδίδει, με τον καλύτερο τρόπο, τη χειρονομία του αρχηγού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: