Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ραδιοφωνική συνέντευξη Ψωμιάδη επί παντός επιστητού

Θα αρνηθεί να βοηθήσει στην απαγόρευση του καπνίσματος, θεωρεί τον εαυτό του δικαιωμένο στην υπόθεση της υποθαλάσσιας, δηλώνει ότι θα συνεχίσει να διεκδικεί από τα υπουργεία και ζητά να γίνει πράξη το βέτο εναντίον των Σκοπίων. Ποιος; Ο άνθρωπος που έχει για… σύμβουλο επικοινωνίας τον Παναγιώτη Ψωμιάδη: Ο ίδιος ο νομάρχης Θεσσαλονίκης.
Φιλοξενήθηκε, χθες, στο στούντιο του Ράδιο ΔΕΘ 104,9. Προσκεκλημένος της εκπομπής “Με δυο λόγια”, συζήτησε με την Έφη Τσαμπάζη και τον Θανάση Κουτλιάνη, δήλωσε:

-Για την υποθαλάσσια αρτηρία: «Δικαιώθηκα για μια ακόμη φορά. Ήμουν ο μοναδικός πολιτικός που στάθηκε όρθιος. Όχι πως δεν θέλω να γίνονται έργα. Όλοι ζητούμε τον εκσυγχρονισμό και τη διευκόλυνση αλλά πρόκειται για ένα έργο που δεν θα προσέφερε τίποτα. Πρέπει να πάρουμε απόφαση επιτέλους να μπούμε μέσα στη θάλασσα, σε αυτό το φτηνό οικόπεδο. Να γίνουν πλωτά παρκινγκ».

-Για τις επισκέψεις του στα υπουργεία του κέντρου: «Θα συνεχίσουμε τις διεκδικήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω στην Αθήνα και να μην φέρω χρήματα στη Θεσσαλονίκη».
-Για το αν έχει σύμβουλο επικοινωνίας: «Τον… Παναγιώτη Ψωμιάδη».
-Για την κριτική του κατά υπουργών: «Δε φοβάμαι κανέναν. Ζω για την στιγμή που θα με πάρει τηλέφωνο ένας υπουργός και θα μου κάνει παρατήρηση».

-Για το Σκοπιανό: «Το βέτο να γίνει πράξη».

-Για την απαγόρευση του καπνίσματος: «Αν ζητήσουν την συνδρομή της νομαρχίας στους ελέγχους κατά του καπνίσματος θα αρνηθώ, καθώς δεν έχει το απαραίτητο προσωπικό και δεν μπορεί να κλείσει δουλειές ανθρώπων που αγωνίζονται για ένα κομμάτι ψωμί. Οι υπουργοί, συνέχισε, εύκολα βγάζουν αποφάσεις Όποιος βγάζει αποφάσεις να παρέχει και το απαραίτητο προσωπικό. Εγώ στη νομαρχία δεν είμαι για να καταστρέψω επιχειρηματίες είμαι για να συνετίσω, εκτός αν είναι κανείς υπότροπος».
-Για τη ΝΔ: «Επιμένω ότι έχει επικοινωνιακό πρόβλημα. Έχει επιτελέσει ένα τεράστιο έργο και δεν μπορεί να το επικοινωνήσει. Παίζει χωρίς το ΠΑΣΟΚ μόνη της και βάζει αυτογκόλ».

3 σχόλια:

Nikos Gistos είπε...

Ο Ψωμιάδης έχει πει ότι δεν κάπνισε ποτέ στη ζωή του αλλά πρακτικά δηλώνει ότι θα αρνηθεί να βοηθήσει στην εφαρμογή του νόμου. Αν είχε καπνίσει και το είχε νοιώσει όπως πολλοί από εμάς ίσως να μην ήταν τόσο αρνητικός. Τώρα δεν ξέρει τι θα πει να μην μπορεί να ανέβεις μια σκάλα χωρίς να λαχανιάσεις και πόσο δύσκολο είναι να το κόψεις. Το μόνο που φαίνεται να τον ενδιαφέρει είναι να μαζέψει μερικούς ψήφους χωρίς να νοιάζεται για την υγεία των ίδιων των συμπολιτών του. Είναι ο δικός του τρόπος “επικοινωνιακής πολίτικης”.

Unknown είπε...

Einai monadikos.... anthrwpos tou laou panw apo ola k synepws den mporei na stenaxwrisei tous filous tou, idioktites nyxterinwn kentrwn pou thigontai apo to metro. Ws proin epixeirimatias tis nyxtas tous symponaei o anthrwpos auto einai olo.
e re pou pame......

Marina είπε...

Ελάτε τώρα...για τον Ψωμιάδη μιλάμε τώρα...όλοι γνωρίζουν άσχετα για τα επιτεύγματα του αν ελάχιστοι μιλάνε! Έλλειψη προσωπικού και καλά... Ο άνθρωπος πάει να εκμεταλλευθεί την όλη κατάσταση για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της νύχτας...Αλήθεια γιατι δεν τον μαζευουν αυτόν τον άνθρωπο? Έχει καταντήσει γραφικά επικύνδυνος ακόμα και για τον αντικαπνιστικό νόμο ο οποίος τυγχάνει καθολικής αποδοχής απο την κοινωνία!!!