Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Ψωμιάδης: Φοβάμαι για την επόμενη μέρα

Να… αυτομαστιγώνονται όσοι, τώρα, καταφέρονται κατά του Κώστα Καραμανλή, πρότεινε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Παναγιώτης Ψωμιάδης. Σε δηλώσεις που έκανε, χθες, υπογράμμισε ότι φοβάται μόνο το Θεό και χρωστάει μόνο στο λαό και εξέφρασε φόβους για την επόμενη μέρα της Νέας Δημοκρατίας.
«Σήμερα θυμήθηκαν τα μέλη, τα μέλη τα ξεχασμένα, τα μέλη τα προδομένα, τα μέλη που τα χρησιμοποίησαν κάποιοι ως χειροκροτητές; Κάποιοι ξέχασαν τις δικές τους ευθύνες και λένε ότι για όλα φταίει ο Καραμανλής. Νομίζω ότι κάποιοι από αυτούς θα πρέπει να αυτομαστιγώνονται, γιατί αποδείχθηκαν ανίκανοι και τραγικοί. Κάποια στιγμή πρέπει να πούμε αλήθειες. Δεν είναι όλα ρόδινα και καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση σχετική με το ποιους εννοεί όταν δηλώνει ότι «κάποιοι μιλούν, ενώ θα έπρεπε να σιωπούν», ο Παναγιώτης Ψωμιάδης απάντησε:
«Κάθε μέρα βγαίνουν ορισμένοι, που φέρουν ευθύνες, και κρίνουν όλους τους άλλους. Εγώ μόνο τον Θεό φοβάμαι. Στο κάτω-κάτω στο λαό χρωστάω, δεν χρωστάω σε κανέναν απ’ αυτούς. Αλλά πρέπει να είναι πολύ πιο προσεκτικοί. Πάνω απ’ όλα αγωνίζομαι για την ενότητα και όχι για το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος στη ΝΔ. Αγωνίζομαι για την ενότητα και για το ποιος θα φέρει τη ΝΔ ξανά στην εξουσία».
Όταν ρωτήθηκε για το αύριο της Νέας Δημοκρρατίας, ο κ. Ψωμιάδης δεν έκρυψε την αγωνία του: «Φοβάμαι πολύ την επόμενη μέρα. Από μας εξαρτάται, αλλά ορισμένοι δεν βοηθάνε», είπε χαρακτηριστικά.
Σχολίασε και τις δηλώσεις Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην κεντρική επιτροπή της ΝΔ: «Ο κ. Μεϊμαράκης» είπε «ήταν από τους καλύτερους υπουργούς της ΝΔ, αλλά νομίζω ότι στην παρούσα φάση θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός, γιατί οφείλουμε να αγωνιζόμαστε για την ενότητα της παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: