Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Χέρι - χέρι Άρης - Ντόρα



Στήριξη στη Ντόρα Μπακογιάννη παρέχει ο πρώην υπουργός Παιδείας, Άρης Σπηλιωτόπουλος. Είχε συνάντηση μαζί της σε Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών, στην Αθήνα και στη συνέχεια δήλωσε πως η ΝΔ έχει ανάγκη από νέες ιδέες και προτάσεις για να ξαναβρεί το βηματισμό της, ξεκαθαρίζοντας πως η πολιτική πρόταση της κ. Μπακογιάννη πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει και ο ίδιος. 
"Η κ. Μπακογιάννη εγγυάται την ενότητα της παράταξης", δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος. Αποκάλυψε, ακόμη, ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους κ. Σαμαρά και Αβραμόπουλο, και τους είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του και υπογράμμισε πως ποτέ δεν έκρυψε τις φιλίες του, όμως την κρίσιμη στιγμή πρέπει να ξεπερνιούνται τα προσωπικά θέματα. 
Από την πλευρά της, η κ. Μπακογιάννη δήλωσε πως το οξυγόνο της ΝΔ είναι η ανανέωση και εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός, ότι οι πολιτικές της προτάσεις βρίσκουν απήχηση σε πολιτικούς της νέας γενιάς. Υποστήριξε πως το κόμμα βρίσκεται στο σταυροδρόμι και έθεσε το δίλημμα ή ενός ανοιχτού κόμματος που θα πείσει τους πολίτες ότι μπορεί να κυβερνήσει αύριο, ενός κόμματος εξουσίας ή ενός κόμματος διαμαρτυρίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: