Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008

Ραγκούσης: Εδώ και τώρα εξεταστικές επιτροπές

Το ΠΑΣΟΚ αμφισβητεί στα ίσια τον Κώστα Καραμανλή και την κυβέρνησή του και καλεί τον πρωθυπουργό να συμφωνήσει εδώ και τώρα στη συγκρότηση όσων εξεταστικών επιτροπών χρειάζεται για να μην παραγραφούν οι υποθέσεις που είναι ανοιχτές και αμέσως μετά να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές. Αυτό τόνισε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Γιάννης Ραγκούσης, κατά την ομιλία του στο Φεστιβάλ της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Α΄Θεσσαλονίκης.
Το ΠΑΣΟΚ, ισχυρίστηκε, είναι έτοιμο όχι μόνο να αντιμετωπίσει μια εκλογική πρόκληση, αλλά και να κυβερνήσει τη χώρα. Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι από εδώ και πέρα κάθε Κυριακή μπορεί να είναι εκλογική Κυριακή.
Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, στην Κεντρική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι δεν είχε το πολιτικό θάρρος να κάνει την αυτοκριτική του και εξαπέλυσε εκβιασμούς και απειλές προς τους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Όλα αυτά, όμως, παρατήρησε, δεν ενδιαφέρουν τον ελληνικό λαό γιατί από τη Δευτέρα τα προβλήματα του δεν θα είναι ο Τατούλης και ο Πολύδωρας. "Η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση Καραμανλή δεν έχει την έγκριση του ελληνικού λαού, γιατί είναι η πολιτική των καρτέλ και των κλειστών συμφερόντων", είπε.
Για το ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ότι, όπως φάνηκε και από την παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, χτίζει μια στέρεη σχέση με τους πολίτες που στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: