Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ο Αντώνης Σαμαράς στη συνεδρίαση της διοικούσας της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΔΩ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, συνεδριάζει αύριο, Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011, στις 11 το πρωί, η Διοικούσα Επιτροπή Νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας. Η συνεδρίαση θα γίνει στα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής (Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, 5ος όροφος).

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί και με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ, Κώστα Καραμανλή –και δεν εννοούμε, φυσικά, τη συνάντηση που θα έχουν, μπροστά στις κάμερες, στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Αναφερόμαστε σε ιδιωτική συνάντηση –μάλλον στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει ο κ. Σαμαράς- με αντικείμενο τη συμμετοχή του κ. Καραμανλή στις επικείμενες εκλογές. Ο πρώην πρόεδρος θα επιθυμούσε να περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, όμως, επειδή έχει διατελέσει πρωθυπουργός, εκλέγεται, άσχετα με τον αριθμό των ψήφων που θα συγκεντρώσει, όπου κι αν κατέβει.
Δεν αποκλείεται ο κ. Καραμανλής να διατηρήσει, ως εκλογική του περιφέρεια, την Α Θεσσαλονίκης, ή, σε μια συμβολική κίνηση, να επιλέξει το νομό Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: