Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Αυτή δεν είναι καρδιά - Είναι… καφενείο

 
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ
psomiadis _01Τη δημιουργία πολιτικού φορέα ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, «για το καλό της Νέας Δημοκρατίας, της κεντροδεξιάς και του Αντώνη Σαμαρά».
Η πρώτη ανακοίνωση έγινε στην εκπομπή του Βασίλη Χιώτη και τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm 99,5. Το ίδιο βράδυ, στη Νυχτερινή Εφημερίδα της TV100 Με τον Βασίλη Κοντογουλίδη, επανέλαβε την πρόθεσή του για τη δημιουργία ενός διευρυμένου κεντροδεξιού φορέα.

«Εγώ ανήκω στη Νέα Δημοκρατία. Πρόεδρός μου είναι ο Αντώνης ο Σαμαράς. Τον στηρίζω και θα τον στηρίζω. Προσέξτε με, εγώ μιλάω όμως για μια ενωμένη κεντροδεξιά», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης. Μάλιστα, έφερε ως παράδειγμα την κοινή εμφάνιση των κ.κ. Σαμαρά, Καραμανλή, Στεφανόπουλου, Καρατζαφέρη στην τελετή της ερχόμενης Δευτέρας, για τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή στο πλακόστρωτο της παραλίας της Θεσσαλονίκης.
«Θα κάνω κάποια κίνηση. Προσέξτε: Όχι κίνημα, κίνηση», είπε. Και πρόσθεσε: «Θα είναι για το καλό της Νέας Δημοκρατίας, του Σαμαρά. Κι αυτό γιατί η κρίση που βιώνει ο τόπος δεν είναι μόνον οικονομική. Είναι και ηθική και πολιτική και πολιτιστική και εθνική και ιστορική. Εϊναι δυνατόν να καταργούμε από μάθημα την ιστορία»;
Είπε πως δε θα ζητήσει την γνώμη του κ. Σαμαρά. «Εγώ μιλάω με τον λαό. Εξάλλου, ο Αντώνης ο Σαμαράς λέει να κάνουμε ό,τι είναι για το συμφέρον του λαού και της παράταξης. Τι πιο ωραίο για την κεντροδεξιά από έναν φορέα με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά και μέσα όλους; Και τον Καρατζαφέρη και τον Καραμανλή και τη Ντόρα –κι όλους»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: