Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Γκιουλέκας: Η χώρα έχει γίνει ρεζίλι

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η πολιτική που μας έχει βουλιάξει» ανέφερεο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και αν. Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, μιλώντας σήμερα το πρωί στην >>>

εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 επαναλαμβάνοντας πως η καλύτερη λύση για τον τόπο είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες. «Η κατάσταση αγγίζει τα όρια της κοινωνικής έκρηξης. Η καλύτερη λύση σε μία τέτοια κατάσταση είναι να μιλήσει ο λαός» τόνισε.

Καλεσμένος στην εκπομπή ΣΚΑΙ Τώρα και τη δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο Κ. Γκιουλέκας ανέφερε πως ο πρωθυπουργός μένει «γαντζωμένος στην καρέκλα του θέτοντας σε κίνδυνο τη χώρα αντί να προσπαθεί να εκτονώσει την παρούσα κατάσταση». Όπως ανέφερε ο βουλευτής, «τα τελευταία 24ωρα απέδειξαν ότι ο κ. Παπανδρέου τελικά δεν μπορεί να πείσει ούτε τα στελέχη της κυβέρνησής του και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία τον αμφισβητούν ανοιχτά».

«Με μία λέξη που εκστόμισε ο πρωθυπουργός περί δημοψηφίσματος, δυναμίτισε την ατμόσφαιρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό προκαλώντας σάλο στις διεθνείς αγορές και τα χρηματιστήρια. Χθες το βράδυ, είδαμε ξαφνικά τον πρωθυπουργό με πολύ απλά επιχειρήματα να παίρνει πίσω το δημοψήφισμα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το «τελεσίγραφο» Μέρκελ-Σαρκοζί προς τον πρωθυπουργό, ανέφερε: «Ντράπηκα ως Έλληνας, ακούγοντας Μέρκελ-Σαρκοζί να υποδεικνύουν στον πρωθυπουργό τι να κάνει. Ο Γιώργος Παπανδρέου υπήρξε μοιραίος για τον τόπο. Η χώρα έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: