Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Κουράκης: Οι Λαϊκοί Αγώνες δεν ποινικοποιούνται

Αντιδράσεις υπήρξαν χθες δημόσια από παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη για τη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Αστυνομία σε βάρος 17 ατόμων που φέρονται ότι συμμετείχαν στα επεισόδια που προκάλεσαν τη ματαίωση της >>>

παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου και τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν σε βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας και τον υποχρέωσαν να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στα 17 άτομα περιλαμβάνονται και 11 από τον χώρο της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς -άλλοι 4 είναι οπαδοί του Ηρακλή και 2 ακροδεξιοί-, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στο μπλοκ των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ που κατέλαβε μέρος της παραλιακής λεωφόρου.

"Να γνωρίζουν οι κρατούντες ότι οι λαϊκοί αγώνες δεν ποινικοποιούνται. Και αυτήν τη φορά η καταστολή δεν θα περάσει", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποστήριξε ότι "η συμμετοχή των πολιτών στις πλατείες, στις γενικές απεργίες και στις παρελάσεις έφεραν την πτώση της κυβέρνησης Παπανδρέου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: