Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Παρέμβαση Τζιτζικώστα για το θέμα Ψωμιάδη

tzitzikostas_01Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας, χθες Δευτέρα 11 Απριλίου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Μητροπολιτικής Επιτροπής, αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Παναγιώτη Ψωμιάδη, κάνοντας …>>>

την ακόλουθη δήλωση απευθυνόμενος στα μέλη όλων των παρατάξεων:

«Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης επανεξελέγη μόλις πριν από πέντε μήνες από την πλειοψηφία των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, που τον γνωρίζουν και τον εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, ως άνθρωπο και ως πολιτικό. Γνώριζαν επίσης και όλες τις πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης, τη διοικητική, την ανθρώπινη και την ηθική, κάτι που δεν εμπόδισε τους συμπολίτες μας να τον εκλέξουν ως τον πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ως ομάδα, και μιλώ εκ μέρους των μελών της πλειοψηφίας της Μητροπολιτικής Επιτροπής, θέλω να τονίσω ότι όπως στηρίζαμε, έτσι συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να εμπιστευόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις, τον επικεφαλής του συνδυασμού μας, τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, σε αυτή την περιπέτειά του.

Παρακαλώ όλα τα μέλη της Μητροπολιτικής Επιτροπής να μην υποκύψουν στον πειρασμό της κριτικής για τα νομικά ζητήματα, τα οποία εξάλλου χειρίζεται η Ελληνική Δικαιοσύνη. Η Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία σεβόμαστε όλοι μας, όπως και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια δικαστική απόφαση που από μόνη της δεν παράγει άλλου είδους νομικές και διοικητικές συνέπειες, ακόμα περισσότερο από τη στιγμή που η απόφαση αυτή δεν είναι αμετάκλητη.

Άλλωστε, η υπόθεση έχει ακόμα πολύ δρόμο, καθώς όπως ο ίδιος ο Περιφερειάρχης δήλωσε, θα προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας για να δικαιωθεί. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει Περιφερειάρχη, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: