Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Ποια είναι τα πρόσωπα της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” στη Θεσσαλονίκη και τι ετοιμάζουν

ntora_kilitidis_vouli_01Οργανωτικές ετοιμασίες ενόψει του συνεδρίου του Μαΐου στη Δημοκρατική Συμμαχία.  Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη σε συνάντηση στελεχών από τη Θεσσαλονίκη που είχε το

βράδυ της Τετάρτης, στις 3 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στην πόλη το προσυνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας για τα εθνικά θέματα.
Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται η στελέχωση του κομματικού μηχανισμού. Μετά την ανακοίνωση των ομάδων πρωτοβουλίας Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι συντονιστικές επιτροπές του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες στη συντονιστική επιτροπή Α’ Θεσσαλονίκης μεταξύ άλλων θα συμμετέχουν οι Στάθης Αβραμίδης, Λίτσα Άγκερκοπ, Πάρις Μπίλιας, Χριστόφορος Μαυρίδης, Θόδωρος Λεωνίδης, Αστέριος Τσουκαλάς και εξ οφίτσιο, ως μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, οι Νίκος Ταχιάος και Γιάννης Σταύρου. Για τη συντονιστική επιτροπή Β’ Θεσσαλονίκης ακούγονται οι Εύη Λάππα, Γεράσιμος Μαρτζόπουλος, Δημήτρης Παρχαρίδης κ.ά. Υπεύθυνος τύπου ορίστηκε ο Δημήτρης Καβάκας, ο οποίος διετέλεσε και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος.

Τα ψηφοδέλτια
Με απόφαση της κ. Μπακογιάννη συγκροτήθηκε επιτροπή επιλογής υποψηφίων βουλευτών. Πρόεδρός της ορίστηκε ο βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης και μέλη της οι Αθήνα Τραχήλη, Σέργιος Τσίφτης, Θόδωρος Κοτσώνης και Δημήτρης Κατσούδας.
Εχουν αρχίσει στο μεταξύ οι συζητήσεις για τα στελέχη που θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές. Ο βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης φαίνεται πως έχει κλειδώσει την υποψηφιότητά του στην Α’ Θεσσαλονίκης, στην οποία βρίσκεται πλέον τακτικά. Συζητείται επίσης το όνομα του αντιδημάρχου Στάθη Αβραμίδη, ο οποίος το 2009 ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ στην Α’ περιφέρεια, όπως και του Νίκου Ταχιάου. Για τη Β’ περιφέρεια ακούγεται η Εύη Λάππα, η οποία στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ήταν επίσης υποψήφια με τη ΝΔ.

 

από το Πολιτικά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια: